IAPA 2013

 

ARI

 

ERA

 

IPAF

 

ARA

 

Discount 5% pentru comenzi online

 

Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA

click aici pentru download

 

 

Finantare prin BRD Sogelease IFN S.A.

 

Finantare prin BRD Sogelease IFN S.A.

 

 

 


 

Industrial Access SA -
Divizia de access si lucru la inaltime

Telefon: +40 31 405.68.00
Mobil:    +40 747 28.85.60

 

Contact form

 

Inchirieri nacele, inchirieri platforme...www.industrialaccess.ro

 

inchirieri nacele JLG ...www.nacele-jlg.ro
www.niftylift.ro
www.nacele-geda.ro
www.uniccrane.ro
www.instantupright.ro

 


Despre noi

INDUSTRIAL ACCESS SA

Industrial Access - Solutii la cerere. Nu produse

Industrial Access Romania este liderul de piata in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime din Romania (servicii de inchiriere, vanzare, post-vanzare, consultanta, finantare, etc) : IA ofera solutii la cheie care garanteaza succesul clientilor sai - oferim exact ce are nevoie clientul, atunci cand are nevoie si doar pentru cat are nevoie.

Incepand cu toamna anului 2008, Industrial Access Romania a introdus pe piata prin noua sa divizie de mica mecanizare o gama de produse noi: generatoare, compresoarede aer si ciocane pneumatice, pompe pentru ape reziduale, generatoare de sudura, turnuri de iluminat, statii de spalat mobile si containere de combustibil diesel.

Industrial Access administreaza o flota cu peste 600 de utilaje (Decembrie 2008), cu o extindere la nivel national, dar si in tarile vecine (Bulgaria, Ungaria si Moldova).

Industrial Access dispune in Romania de doi puncte de lucru in Bucuresti ( A2 Policolor si  DN5 Jilava) si alte sapte in tara (Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Brasov  si Craiova) cu scopul declarat de a oferi un raspuns mult mai rapid si mai ieftin clientilor sai, prin reducerea costurilor de transport pana la clientul final. Reteaua noastra de depozite si service este in continua extindere si in cursul anului 2009 vom deschide inca trei puncte de prezenta.

Industrial Access Romania reprezinta solutia perfecta pentru orice companie care activeaza pe piata industriala, comerciala, insitutionala si a constructiilor, care necesita acces, lucru la inaltime si utilaje de mica mecanizare.

Solutiile de inchiriere oferite de Industrial Access Romania se bazeaza pe o structura de service foarte bine dezvoltata la nivel national, ce garanteaza interventia in teren in maxim 24h de la sesizarea clientului cu ateliere mobile echipate la standard de producator, orice reparatie fiind realizata in termen de maxim 48h, indiferent de cauza defectiunii – datorita dimensiunilor flotei putem asigura oricand si oriunde in Romania echipamente de rezerva. Astfel garantam clientilor nostri cel mai bun raport calitate / pret / timp efectiv de lucru din Romania.

 

GEDA

In industria de masini de construcţii GEDA reprezinta numele de competenţa si de calitate din Germania de aproape opt decenii.
 Gama larga de produse este impartita în patru domenii: instalaţii temporare, instalatii permanente, produse speciale si de servicii. Ca producator german  de instalatii de ridicare  noi va oferim de la mici instalatii pe cablu,pana la  lifturi de personal, tot ce este nevoie pentru transportul in conditii de siguranta a persoanelor si a materialelor de constructii. Fie pentru o utilizare permanenta sau temporară. O mare varietate de accesorii, pentru lifturi si platforme completeaza  programul nostru de vânzări. Mai mult decât atât ne dăm seama de  numeroase proiecte in  întreţinerea cladirilor şi industria instalatiilor de ridicat.
Calitate este o condiţie prealabilă pentru produsele GEDA fabricate în Germania, cu certificare conform standardului ISO 9001:2000 în prezent. Producătorii Germani se aşteaptă să aibă un termen de livrare , durabilitate ridicata a produselor  şi service orientat catre client.